Bilder från testhelgen 2022

Årets testhelg på Kinnekulle den 23:e april lockade många förare som ville köra bort rattrosten. Glädjande var att många valde att ta licens denna helg, flera av dessa kommer köra i SSK:s ungdomsklass Renault Junior Cup som i skrivande stund lockar omkring 15 startande till premiären på Falkenbergs Motorbana den 7-8 maj. Vi fick se förare från bland annat SSK Klass 2 och SSK klass 3 som hade gjort uppdateringar på sina tävlingsbilar. Några nya och gamla ansikten fick vi se i VolvoCupen som ser ut att bli en öppen historia i år, då fler förare garanterat kommer ge sig in i toppstriderna i klassen. Bland annat kommer Benno Andreasson göra comeback och ska köra fjolårets vinnarbil. Benno har tidigare tävlat framgångsrikt i Volvo Original Cup, men har ägnat många år åt att supporta sonen Jimmy och dotter Sanna till framgångar i SSK-serien. Sanna blev bland annat SSK-mästare 2021. Bilder från testhelgen finner ni här nedan.