SSK-serien firar 50-års jubileum på Raceweek 2022

Ett år försenat på grund av pandemin, men nu är det beslutat. Lördag den 30 juli kommer vi fira SSK-serien 50 år på Raceweek med en grillbuffé på Kinnekulle Ring.

SSK kommer att bjuda gamla som nya medlemmar i Stockholms Sportvagnsklubb på grillbuffén. Men för att vi ska veta hur många som kommer vill vi att ni anmäler er till Anders Dahlgren på mailadress: ordf@sskserien.se Dom funktionärer som jobbar under helgen behöver inte anmäla sig, ni är redan inräknade.

Det kommer även vara tipspromenad på kvällen med många kluriga frågor och musik i VIP-tältet. Har ni som tidigare tävlat i serien kvar någon gammal tävlingsbil är det välkommet att visa upp. Hjälp även till att sprida denna nyhet så vi når så många medlemmar som möjligt.

Välkomna till Kinnekulle ring och prata gamla minnen från SSK-serien och samtidigt se svensk racing när den är som bäst!