En stor eloge till alla funktionärer i SSK

Vi vill rikta ett stort tack och en eloge till alla duktiga funktionärer i SSK som ställer upp i ur och skur. Det är ni som skapar dessa fantastiska arrangemang och ser till att allt flyter på oavsett vilket uppdrag ni har. För utan er blir ett inga tävlingar, det får vi aldrig glömma. Ni är bäst!!!

För att bli funktionär i SSK krävs i princip bara en sak – att du har ett intresse av racing! Din ålder har inte så stor betydelse. Några av våra funktionärer är mellan 18 och drygt 70 år. Kurser och funktionärsutbildningar anordnas med jämna mellanrum. Kontakta Linnea som är funktionärsansvarig om du intresserad. Kontaktinformation finner ni här vi länken:

Kontakt

Funktionärer samlade på Kinnekulle under Raceweek 2022.
Västkustloppet i Falkenberg
Raceweek på Kinnekulle Ring med SSK.
Raceweek på Kinnekulle Ring med SSK.
SSK & SPVM i Karlskoga
SSK & SPVM i Karlskoga