Funktionärsfest med bowling och besök på Saab museum

Nu är det äntligen dags för årets Funkisfest! Det kommer ske den 17-19 februari 2023.
Vi drar igång på fredagskvällen med lite middag på Kinnekulle Ring och lite gott snack. På lördagen har vi frukost från 8.00. Klockan 10.00 ska vi försöka packa ihop oss i bilar och åka på lite utflykt till Trollhättan där vi ska gå på SAAB museet samt äta lunch i Trollhättan. Klockan 15.30 packar vi ihop oss i bilarna igen och tar sikte mot Lidköping där vi kommer att bowla samt äta en god buffémiddag på Galejan.
Ca 21.00 har vi avfärd till Kinnekulle Ring för lite fortsatt kalas samt för att sova lite. På söndagen kommer det att finnas frukost från 09.00 sedan är det städning samt hemgång. Det kommer finnas sov möjligheter i barackerna. Vi måste få veta hur många som behöver sovplats? Dom som ställer upp och kör på lördagen kommer att få milersättning med 18:50kr/mil. Har ni några allergier så måste vi få reda på det. Sista anmälan om ni kommer, och hur många ni blir, måste Linnea (funktionärsansvarig) få reda på senast den 12 februari. Medtag egen alkoholhaltig dryck för er som vill ha sådant.
Hoppas vi ses och kom ihåg att anmäla er så fort som möjligt till Linnea Nilsson: linnson10@hotmail.com