HomePage

Välkommen till SSK-serien

Sveriges bästa racing i regi av Stockholms Sportvagnsklubb

[hozbreak]

[styledbox type=”general” align=”center”]

Årsmöte 2022

Välkomna på årsmötet den 26 mars kl. 15.00 på Lundsbrunns Resort & Spa. SSK bjuder på lunch & middag i samband med årsmötet. Samma helg är det utbildning för funktionärer och tekniker på Kinnekulle. Hålltider för kursen finner ni dokumentet nedan.

Anmälan till årsmötet och kurs gör ni till: linnson10@hotmail.com eller 070-0135499

Funktionärskurs samt Årsmöte med SSK[56965]

[/styledbox]

[styledbox type=”general” align=”center”]

 

Kalender 2022 (preliminär)

 

Datum Tävling – Bana Klasser
23 april Testdag – Kinnekulle Med förarkurs
24 april NSHC – Kinnekulle
7-8 maj SSK 1 – Falkenberg SSK, Aquila, SPVM
21-22 maj RHK – Kinnekulle Kinnekulle Historic Meeting med Racerhistoriska Cupen
3-5 juni SSK 2 – Kinnekulle SSK, Aquila, SPVM
8-10 juli SSK 3 på Västkustloppet – Falkenbergs Motorbana SSK, Aquila
29-31 juli SSK 4 – Raceweek – Kinnekulle  SSK, Aquila m. fl.
13-14 aug SSK 5 – Gelleråsen Arena SSK, Aquila, SPVM
2-3 sep SSK 6 – Kinnekulle SSK, Aquila, Legends
4 sep NSHC – Kinnekulle
1-2 okt Mekhelgen Med förarkurs

[/styledbox]

[styledbox type=”general” align=”center”]

In memorandum

Vi har nåtts av beskedet att två av våra trogna funktionärer har lämnat oss.

Benny Gustavsson och Flemming Jensen
Jag har haft förmånen att känna Benny i många år; allt sedan jag själv körde SSK-serien på 90-talet. Flemming hade jag tyvärr inte äran att känna personligen men allt jag hört om honom vittnar om en trogen, engagerad och uppskattad SSK:are!
Flemming, tillsammans med Pia, har varit ett troget par i depån och runt banan i mer än fyra år. Flemming uppskattas som omtänksam, intresserad och inte minst ett stort intresse för lastbilar och kanske i synnerhet ett särskilt intresse kring Amerikanska bilar och därtill hörande racing!
SSK uppskattar Flemmings uppoffrande arbete som funktionär och högaktar hans engagemang. Vi sänder en särskild tanke till Pia och övriga i familjen, som nu möter en svår tid av minnen och bearbetning.
Benny, som kom in i SSK på 90-talet, var en välbekant flaggvakt och sedermera säkerhetschef. Alltid med glimten i ögat, som en klippa på berget. En trogen vän, gillad kompis och engagerad funktionär i vår klubb. Högt respekterad och mycket uppskattad! Tryggt lärde han upp de som kom efter och vi glömmer aldrig den numera legendariska kommentaren i radion när en bil kört av:
Tävlingsledaren: -Vad var det för bil?
Benny: En racerbil!
En särskild omtanke sänder vi till alla i Bennys och Flemmings omgivning och en önskan om en så God Jul som det nu kan bli, i en tid av saknad.
Vila i frid, Benny och Flemming, önskar styrelsen i SSK genom John Graff

[/styledbox]

[styledbox type=”general” align=”center”]

SSK Licenser 2022 (2)

Hej alla glada SSK:are!!

Hoppas ni vilar upp Er, njuter och förbereder inför säsong 2022.

Det är nu dags för mig att börja tänka på nästa säsong och förbereda för att spärra licenser och öppna upp inför nästa år.

Den 8 december släpper SBF spärren för 2022 så redan då kan den som vill betala och ta ut sin licens i Lots, förutsatt att ni betalat in medlemsavgiften.

Tänk på att jag inte ser inbetalningarna på en gång så det kan ta lite tid från inbetalning till att jag ser att det är betalt och kan öppna upp spärren samt skicka Ert/Era medlemskort.

Var gärna ute i god tid!

För att betala/bli medlem i SSK sätter du in medlemsavgiften som är 350 kronor per år (familjemedlemsskap 25 kr / extra familjemedlem*) på vårt PG: 11 87 52 – 5.
*Förtydligande angående familjemedlemskap: För att räknas som familjemedlem skall du bo på samma adress som medlem, för barn till medlem gäller familjemedlemskap tom. den dagen man fyller 18 år (20 år om man studerar). Därefter skall eget medlemskap lösas.
OBS! Glöm ej att skriva med följande uppgifter på din inbetalning: Namn, Adress, personnummer samt gärna telefonnummer och mailadress. Vill du komplettera med uppgifter som inte får plats vid inbetalningen, maila till: info@sskracing.com

Under tiden vi inväntar 2022 så önskar jag Er alla en härlig höst/vinter och så ses vi till våren!!

Ha det gott!

Monki SSK:s sekretariat

[/styledbox]

[styledbox type=”general” align=”center”]

SSK Kinnekulle 2021

SSK Karlskoga 2021

SSK Raceweek 2021

SSK Premiären 2021

SSK Falkenberg 2021

[/styledbox]

[styledbox type=”general” align=”center”]

Sociala Medier

Följ SSK-serien på Instagram, Facebook, YouTube och Twitter för senaste nytt.

[/styledbox]

[styledbox type=”general” align=”center”]

Medlemsskap 2022

Vi kommer i slutet av året låsa samtliga licenser inför för 2022. Vi låser upp dessa när vi får information om betald medlemsavgift. Därefter kam man lösa ut licensen via LOTS.
Vänta inte till sista minuten eftersom vi inte får information från postgirot kontinuerligt så det kan ta en stund mellan inbetalning och upplåsning av licensen i LOTS.
Medlemsavgiften på 350 SEK betalas till PG: 11 87 52 – 5
OBS! Glöm ej att skriva med följande uppgifter på din inbetalning: Namn, adress, personnummer samt gärna telefonnummer och mailadress. Vill du komplettera med uppgifter som inte får plats vid inbetalningen, maila kompletterande uppgifter till: info@sskracing.com
Vi skickar inte ut inbetalningskort till alla medlemmar. Om någon vill ha ett inbetalningskort via post kan man höra av sig till ovan mailadress eller ringa 0767-86 14 43.

Angående familjemedlemskap: För att räknas som familjemedlem skall du bo på samma adress som medlemmen, för barn till medlem gäller familjemedlemskap t.om. den dagen man fyller 18 år (20 år om man studerar). Därefter skall eget medlemskap lösas. Familjemedlem betalar 25 SEK.

[/styledbox]

[styledbox type=”general” align=”center”]

Filmer under året


Filmer från 2019
Filmer från 2018
Filmer från 2017
[/styledbox]

[hozbreak]

Är du racingsugen?

[three_columns ][dropcap style=”one” color=”black” text=”S” /]omliga drömmer om att köra racerbil! Antingen du är ung eller gammal, nybörjare eller rutinerad, eller fått ett återfall är du välkommen till SSK och SSK-Serien. Vi driver Sveriges bästa racingserie. Vår hemmabana är Kinnekulle Ring men vi tävlar på flera av landets racerbanor.[/three_columns] [three_columns ][dropcap style=”one” color=”black” text=”S” /]veriges bästa och mest rutinerade funktionärer finns hos SSK, vilket borgar för att våra arrangemang blir effektiva och roliga att köra och spännande att titta på. Som åskådare är du alltid välkommen in i depån och träffa förare och team. På så vis får du en god inblick i hur de jobbar för att nå sin framgång.[/three_columns] [three_columns_last ][dropcap style=”one” color=”black” text=”K” /]ommer du till oss som tävlande, gör vi allt för att du skall trivas, träffa nya kamrater och hitta gemenskap i din hobbyutövning. Vi jobbar också effektivt för att du skall få råd att köra. Det ger sig t.ex. uttryck i att vi hela tiden förbättrar vår media- och publikbevakning, flera av våra tävlingar direktsänds på webben.[/three_columns_last]
[hozbreak]

SSK-serien

[postgallery_image width=”600″ height=”360″ id=”0″ undefined slidesetid=”Slides2103″ animation=”fade” tween=”linear” timeout=”4″ /]

[hozbreak]

Än en gång: Välkommen till SSK och SSK-Serien! Vi gör allt för att du skall trivas!

[hozbreak]