• Senaste kommentarerna

  • open panel

  Jämnt inför avgörandet i SSK 2017

  Vilka vinner respektive klass och vem blir SSK-mästare 2017?

  Ja, svaret får du på Kinnekulle ring den 23 september när SSK-serien 2017 ska avgörs.

  Här kommer det bli många nagelbitare när alla laddar för säsongens sista race i VolvoCupen, Renault Junior Cup, SSK Klass 1, SSK Klass 2, SSK Klass 3, SSK Classic m.m. Vi gästas …

  Read More
   

  Blöt SSK-helg i Karlskoga

  Femte deltävlingen i SSK-serien avgjordes på Gelleråsen i Karlskoga. Där förarna fick köra i väldigt omväxlande väder med stora utmaningar som följd. Det var torra förhållanden på förmiddagens tester och kval, men sen slog det om fullständigt och det blev ösregn större delen av dagen.

  I Renault Junior Cup  var några förare besvikna att det inte …

  Read More
   

  Viktig kamp väntar i SSK-serien

  Lördagen den 2:a september gästar SSK-serien Karlskoga Motorstadion för den femte och näst sista deltävlingen i år. Allt kommer att avgöras på en dag, så förarna har ett intensivt program framför sig nu när det är dags att jaga dom viktiga poängen innan finalen på Kinnekulle den 23:e september.

  I Renault Junior Cup knep Eric Nilsson …

  Read More
   

  SSK på torget i Lidköping

  Den 17 augusti fanns SSK på plats i Lidköping i samband med en ny upplaga av Hjulafton, den 24:e ordningen. Här fanns allt från trampbilar och epatraktorer till raggarbilar och racingbilar — och mycket mer. Årets upplaga var rekordstor enligt arrangören Thomas Kjellström. 

  Olle Jansson från Jung fanns på plats på torget och visade upp sin …

  Read More
   

  Fartfylld fest på Kinnekulle

  Halvvägs in i säsongen var det nu äntligen dags för sommarens stora höjdpunkt – Raceweek på Kinnekulle ring. En fartfylld fest med massor av racing, dans, god mat och trevligt folk. I år bjöds det på ett fullspäckat program med några riktigt stora startfält, där bl a Citroen DS3 Cup gjorde sitt första Sverigebesök. 

  Flera av …

  Read More
   

  Nyhet från Briths Minnesfond

  En av Brith Eklöfs sista önskningar var att man skulle starta en fond inom svensk racing som ska gynna ungdomar och deras väg uppåt i karriären. Denna minnesfond hade utdelning på Kinnekulle i samband med Raceweek den 29-30 juli 2017. 

  Den förare som fick ta emot ett stipendium på 10.000 kr från minnesfonden var den regerande …

  Read More
   

  Se bifogad pdf: Info Raceweek funkisar 2017

  Read More
   

  Raceweek sänds live på sbfplay.se

  Det blev en positiv respons när SSK´s deltävling på Falkenberg Motorbanan sändes live på www.sbfplay.se. Så efter önskemål är det nu officiellt att även Raceweek 2017 på Kinnekulle ring den 30 juli kommer sändas live av Subframe på SBF´s playkanal.

  SSK-serien ska upplevas live, men har du inte möjlighet att se populära VolvoCupen, Renault Junior Cup, …

  Read More
   

  Halvlek i SSK-serien

  Vi summerar ställningen i SSK-serien efter säsongens tre första deltävlingar och blickar fram emot Raceweek 2017.

  I VolvoCupen är Stian Theodorsen i topp efter att tagit 3 segrar av 6 möjliga, men då är resten av placeringarna också pallplatser. Stian som får mycket körtid i år då han även deltar i norska GT5. Bakom skuggar Daniel Raatikainen …

  Read More
   

  Bra start för Filip i DS3 Cup

  Den regerande SSK-mästaren Filip Sandström som också vann Renault Junior Cup 2016, har nu gått vidare i karriären. Säsongen 2017 ser vi honom i den danska klassen Citroen DS3 Cup, där han redan överraskat och stått på pallen i flera deltävlingar. Den 28-30 juli gör DS3 Cup sitt första Sverigebesöket i samband med Raceweek på …

  Read More
   
  © 2012 SSK Serien (optimerad för Chrome, Safari och Firefox)
  Designed by Emtech